parallax background

Megmozgattuk a Kertvárosit

Volt, akinek levezetés, volt, akinek bemelegítés, egy biztos, fergeteges hangulatú Taekbo órát tartott a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület a Kertvárosi Katolikus Általános Iskola Focijuniális rendezvényén.

Megtelt a Kertvárosi Katolikus Általános Iskola tornaterme, hiszen közel százan edzettek, mozgatták át szinte minden izmukat Máté Zsolt Taekbo óráján. Az egész napos sportos programok zárásaként a több mint egy órás edzésen a nyaktól egészen a lábujjakig minden porcika ütemre mozdult. Az edző elmondása szerint ez a zenés taekwondo mozdulatokkal tarkított mozgásforma remek kondicionáló, de a fogyni vágyóknak is ajánlatos.

IMAG0099

Acsai Vivien a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület kiváló tanítványa édesanyjával erősítette a mozogni vágyók táborát. Az első sorban, töretlen lelkesedéssel és kitartással követték az edző mozdulatait. Bodrogi Klára már a kezdetektől a vásárhelyi Taekbo csapat tagja, sőt az iskola dolgozója is. Elmondása szerint örül, hogy a diákoknak és szüleiknek is megmutathatták végre ezt a sportot.

Egy biztos, a tornaterem zsúfolásig megtelt, és akik csupán bepillantani szerettek volna az edzésre, azok már csak az emeleti lelátón kaptak helyet. A Taekbo átmozgatta az egész iskolát.

IMAG0111