parallax background

Mozogj velünk egy éjszakán át!

Pörgős zene, rengeteg izzadságcsepp és remek hangulat. Ezek jellemezték a Mozgás Éjszakáját a Máté Teakwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesületnél. A fényképek is magukért beszélnek, közel kétszázan edzettek és figyelték a mozdulatokat együtt.

20160708_222436

A taekwondo alapelemeivel ismerkedhettek meg azok, akik a Máté Teakwondo és Hapkido KHSE programját választották a Mozgás Éjszakáján.  A rúgások és ütések mellett zenés bemutató gyakorlatokat is tanultak a résztvevők.

„A célunk az, hogy megismertessük azt érdeklődőkkel a taekwondo alap elemeit, hogy egy pici bepillantást kaphassanak, hogyan is zajlik nálunk az edzés. Természetesen készültünk egy kis zenés produkcióval is, amit közösen mindenki meg is tanult.” – számolt be az estéről Máté Gergő, edző.

20160708_224554

Szép számmal voltak nézők is, de még többen sorakoztak fel a második órában a taekbo edzésre. Az alapvető jó hangulatról a zene mellett a diszkó megvilágítás is gondoskodott. Az óvodásoktól egészen a felnőttekig mindenki követte Máté Zsolt edző utasításait. Az összesen két órás edzés után mindenki elmondhatta magáról, „átmozogták az éjszakát.”

20160709_000351

mozgas