parallax background

Érem Varsóból

Érem Varsóból

Az őszi szezon első versenyét, a G1-es besorolású Lengyel Open-t bronzéremmel zárta Berei Béla, a Máté Taekwondo és Hapkido KHSE ifjú versenyzője, a magyar válogatott tagja.

A Varsóban rendezett megmérettetésen 271 csapat 845 versenyzője mérte össze tudását. Béla súlycsoportjában, az ifjúsági -63 kilogrammban, 30 versenyző nevezett, akik között Berei három nyert meccsel, megszerezte a bronzérmet. Dán, litván majd belorusz ellenfeleit magabiztosan legyőzve menetelt az elődöntőbe, ahol egy ügyes belga fiú várta, aki az idén már két nagy versenyt is megnyert.

Béla a második menet végén még 7-1 re vezetett, de saját bevallása szerint is elkapkodta a véghajrát, így a belga két ponttal hozta a meccset, majd a döntőt is könnyedén nyerte. Ettől függetlenül, a novemberi ifjúsági világbajnokság előtt ez egy nagyon biztató szereplés volt.

Folyamatosan zajlik a felkészülés, mind a Máté Taekwondo és Hapkido KHSE mestereivel, mind pedig a válogatottban, hogy Béla a legjobb formáját hozza az év utolsó, igazán komoly megmérettetésén. Az ifjúsági VB –t Kanadában, Burnaby városában rendezik november 16-20-ig.

01