parallax background

Megtöltötték az Arénát

Nyílt Taekbo edzést rendeztek a hétvégén a Balogh Imsi Sportarénában. Máté Zsolt vezetésével mindenki átmozgathatta szinte az összes porcikáját.

Több mint százan sorakoztak fel a mozogni vágyók szombaton Máté Zsolt edző előtt, hogy igen kemény, izzadságcseppekben gazdag taekbo órát vegyenek. A taekwondo alapmozdulataival kombinált zenés edzésen az óvodásoktól egészen a felnőttekig, minden korosztály képviseltette magát az ország kilenc városából, sőt, még külföldről is. A hétvégén zajló 2. U-Chong Nemzetközi Taekwondo Szeminárium három nagymester is beállt a sportolók közé és elmondásuk szerint remekül érezték magukat.

_dsc3360

Jae Hee Chang , 8. Danos mester kimondottan élvezte a zenés edzést. Máté Zsoltnak hatalmas meglepetést szerzett, amikor meghívta a tavaszi nemzetközi U-Chong Szemináriumra, Németországba, hogy a résztvevő sportolóknak – több száz taekwondos a világ minden tájáról – tartson egy taekbo órát. A Máté Taekwondo és Hapkido KHSE mestere örömmel tesz eleget a meghívásnak, hiszen ő lesz a szeminárium meglepetés vendége.

_dsc3408

A Taekbo zenére végzett intenzív mozgás, ami az egész testet megmozgatja. Könnyen elsajátítható ütésekből, rúgásokból, lépésekből áll. Növeli az állóképességet, kiváló zsírégető és szálkásító hatása van. Nagyszerű módja a nap során felgyülemlett feszültség levezetésének.