parallax background

Mozgassuk meg a várost

A nyaktól egészen a lábujjakig, minden porcikájukat átmozgathatták a 3. U-Chong Szeminárium résztvevői és valamennyi érdeklődő szeptember utolsó hétvégéjén, Hódmezővásárhelyen, Máté Zsolt, Taekbo edző segítségével.

The participants of the 3rd U-Chong Seminare moved their whole body from toes up to neck on the last weekend of September in Hódmezővásárhely with the help of Zsolt Máté Taekbo trainer.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is – több mint száz fő – egy igen aktív erőnléti edzéssel zárta a szeminárium első napját. Természetesen nem csak a sportolók, hanem bárki beállhatott, aki kíváncsi volt a taekbo mibenlétére.

Like last year, more than one hundred people closed the first day of the seminare with a quite active  strength training. Of course anybody could participate, who was curious about taekbo.

 

„ A szeminárium szerves részeként gondoltuk, hogy idén is szervezünk egy ingyenes Taekbo órát. Mozgassuk meg a várost, töltsük meg a Hódtói sportcsarnokot – ez volt a motivációnk. Olyan szintű pozitív visszajelzések érkeztek, hogy már ezért is megérte.” – összegezte az edzést Máté Zsolt, mester.

„As the essential part of the seminare we thought to organize a free taekbo class. Let´s make the city move,  let´s fill the Hódtó sports hall – this was our motivation. We got so much positive feedback, that it was worth organizing.” – summarized Zsolt Máté master.