parallax background

Köszönet a sikerért

A Máté Taekwondo és Hapkido KHSE sikeres évet tudhat maga mögött. A 2017-es esztendő a külföldi fejlődés éve volt. Az egyre növekvő számú ifjú generáció tanítása mellett, az elmúlt évekhez képest, idén sokkal több lehetőség nyílt sportolóinkat kiutaztatni az őshazába. A számtalan dobogós helyezés és csillogó érem mellett, az évadzáró rendezvényük is felülmúlta az eddigi évek érdeklődését, sikerét, és a visszajelzések alapján mondhatjuk azt is, talán eddig ez volt a leglátványosabb show.

The Máté Taekwondo és Hapkido KHSE closed a successful year. 2017 was the year of foreign development. Besides teaching a growing number of younger students, there were much more possibilities for our sportsmen to travel to the mother country compared to previous years. Besides the numerous shining medals, our year ending performance was more successful and acording to the feedbacks, this has been the  most spectacular show ever.

Az egyesület ezúton is szeretne köszönetet mondani minden sportolónak, szülőknek, barátoknak és támogatónak az egész éves önzetlen segítségért, a kitartó és fáradhatatlan munkáért.

The Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület would like to say thank you to all its students, their parents, and friends that they supported the work of the club throughout this year as well.