parallax background

Dél-Korea színei

Dél-Korea színei

Colours of South Korea

Hatalmas érdeklődés mellett szerepelt a Máté Taekwondo bemutató csapata szeptember 22-én szombaton a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban.

The demonstration team of Máté Taekwondo performed in MOM Sport Uszoda és Sport Központ on
Saturday, 22 September.


A koreai kultúra idén újra egy napra hazánkba látogatott, ahol több mint 30 különböző program közül válogathattak az oda látogatók. A keleti ízek mellett a koreai táncok és a harcművészet is látvánnyá vált.
Az egy napos rendezvényen kétszer lépett fel a Máté Taekwondo csapata. Zenés koreográfia mellett mutatták be a rúgás- és ütéstechnikákat. A 11 fekete, zöld és piros öves taekwondos a formagyakorlatok mellett negyedik alkalommal törte a deszkákat a hatalmas tömeg előtt.

The Korean culture visited our country for one day again and the visitors could choose from more than 30 different programs. Besides eastern cuisine the Korean dance and martial arts became a spectacle.

The team of Máté Taekwondo performed twice on this 1 day event. They showed kicks and  reaking techniques to music choreography. This was the fourth time that the black, green and red belt taekwondo students broke planks, while performing music poomsae in front of a huge audience.

Aki nem jutott be az épületbe, az kivetítőn kísérhette figyelemmel a küzdősport legjobbjainak gyakorlatsorát.

Those who were not able to get inside could watch the performance on projector.

(Budapest, 2018. 09.22.)