parallax background

Hagymavárosi bemutató

Hagymavárosi bemutató

Demonstration in the town of onions

A szomszédos városban törték a deszkákat a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület bemutató csapatának tagjai a Makói Őszi Fitt Délután keretében november 10-én, szombaton.

On the 10. November the members of the demonstration team of Máté Taekwondo were breaking the planks in the neighbouring town on the Makó Autumn Fit Afternoon.

A 8 fekete, piros és kék öves a 15 perces zenés koreográfia keretében ütés-, rúgástechnikákat is bemutatott a hagymavárosi közönségnek az Erdei János Városi Sportcsarnokban. A fehér ruhások bemutatója után a városi taekwondo csoport tagjai gratulációjukat fejezték ki a színvonalas bemutató kapcsán.

The 8 students of black, red and blue belt showed hits and kicks in a 15 minute music choreography in the local gym. After the demonstration the local team congratulated for the high level demonstration.

Ezt követően ingyenes taek-bo órán vehettek részt az ott egybegyűltek, ami azért volt izgalmas, mert a városban ez az edzésforma eddig nem volt ismert.

Then a free taekbo class was held for the spectators, which was very exciting as this sport has not been known in this town.

(Hódmezővásárhely, 2018. 11.10.)