parallax background

Magyar Sport napja

Magyar Sport napja

Day of the Hungarian Sport

 

A Magyar Sport napja alkalmából mutatkozhattak be május 5-én vasárnap a különböző vásárhelyi sportegyesületek.

A BFMK ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet a sport fontosságára, jótékony hatására. Ezen az alkalmon lépett fel a Máté Taekwondo és Hapkido bemutató csapata is.

The different sport clubs of Hódmezővásárhely got a chance to introduce themselves on the occasion of the day of the Hungarian Sport.

The Cultural center of the town wanted to give more attention to the importance and benefit of sport. Therefore the demo team of Máté Taekwondo also introduced itself on this event.

 

A 10 fős csapat a színpadon törte a deszkákat, és mutatta be újra a zenés koreográfiára előadott rúgás- és töréstechnikáit. Máté Zsolt vezetőedző elmondta, hogy újak is felkerültek a már meglévő bemutató csapat tagjai közé, így szükség van az új formáció összecsiszolódására. De alkalomról alkalomra egyre ügyesebb a lelkes csapat.

The team of 10 members broke planks and showed the kicking and breaking techniques with music on the stage. Zsolt Máté lead trainer told that there are new members in the team, so it is essential for the new team to get accustomed to the new formation. But the team is getting better and better on each occasion.

(Hódmezővásárhely, 2019. 05. 05.)