parallax background

Tiszafüredi edzőtábor

Tiszafüredi edzőtábor

 

Az egyesület a nyáron sem pihent, hiszen több tábor között idén is megtartotta bentlakásos egy hetes edzőtáborát. A helyszín ezúttal Tiszafüredre tevődött. Rengeteg új élményt jelentett az új helyszín kiválasztása.

Az idei résztvevők a hódmezővásárhelyieken kívül Budapestről és Erdélyből érkeztek.  Rögtön az első napi programjuk a Decathlon tavi napokon való bemutatóval kezdődött.

Mint azt Máté Gergő vezető edző elmondta, a tábor a kemény edzések és a tanulás jegyében zajlott. A napi edzések szabadtéri és edzőtermi edzések ötvözetei voltak. A szabadban, a friss levegőn történt a reggeli futó edzés, majd a benti munka következett.

„Emellett volt lehetősége a gyerekeknek megismerni a várost és barátkoztak az új környezettel is.  A napi programhoz tartozott a szabad strand, a vízibiciklizés, a kajakozás, kinek-kinek kedve szerint.” – mondta az edző. Mivel többen a saját kerékpárjukat is hozták, így lehetőség nyílt túrázásra is. Mindezek a programok pedig újabb barátságokat szőttek idén is.

Ezt segítette, hogy egyik délután közösségépítő program keretében motorcsónakkal elhajtottak Poroszlóra, a Tisza-tavi Ökocentrumba,  ahol egy édesvízi akváriumot látogattak meg a táborlakók legnagyobb örömére.

Minden résztvevő nagyon jól érezte magát az új helyen, a kitűnő szálláson.

(Tiszafüred, 2019. 07. 05.)