parallax background

Tesztversenyen a legjobbakkal

Tesztversenyen a legjobbakkal

Participating on a test competition with the best

 

Hosszú idő óta az első hivatalos Taekwondo Poomsae Világbajnokság küszöbén állunk. November közepétől felnőtt kategóriákban indul az online verseny.

After a very long time we are standing at the entrance of the first official Taekwondo Poomsae World Championship. In the middle of November the online competition starts in adult category.

László Alexa, a Máté Taekwondo csapatából fogja képviselni hazánkat a VB-n a női felnőtt korosztályban 30 éves kor alatt.

Alexa László from the team of Máté Taekwondo will represent our country on the World Championship in Women’s adult category under the age of 30.

„Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy felkérték Alexát az élő verseny tesztelésére. Erre november 8-án került sor. A világ másik 7 versenyzőjével együtt tesztelhették azt az online teret, ahol majd a közeljövőben a döntősöket pontozzák.” – mondta el Máté Gergő vezetőedző.

„We were honored when Alexa was asked to test the live competition. This took place on 08November. With 7 other competitors from the world they were able to test the online space, where the finalists will be scored in the near future.” – told Gergő Máté lead trainer.

Kanada, Mexikó, Fülöp-szigetek, Dánia, Ausztrália, Szenegál, Hongkong és Magyarország egy-egy kategóriájának legjobbjai már előre kipróbálhatták magukat, hogy milyen lesz a döntősök élő versenye a selejtezők után. A mai teszt megmérettetést minden szempontból hivatalos körülmények között rendezték meg. A bírák is a világ különböző tájairól gyűltek össze az online térben, hogy levezessék a mai tesztversenyt. Figyeltek, pontoztak, hogy majd a hivatalos versenyen rendben menjen minden. Erre a megmérettetésre csak a tesztelés szempontjából került sor, nem számít bele a közeli bajnokságba, tette hozzá Máté Gergő.

The best competitors of one category from Canada, Mexico, The Philippines, Denmark, Australia, Senegal Hongkong and Hungary could test the live contest of the finalists. Today’s test competition was organized under official conditions in all aspects. The judges online were also from all parts of the world to direct this test competition. They were watching, scoring so that everything would go smoothly during the official contest. This test competition was organized to test the system, it did not count in the upcoming championship.

„Nagyon örültem a megtiszteltetésnek, mert ez a verseny nem volt nyitott senki számára. Külön öröm és megtiszteltetés, hogy itt is és a VB-n is én képviselhetem Magyarországot a kategóriámban. A mai tesztverseny segített rájönni a hiányosságaimra, amit még ki tudok javítani a bajnokságig.” – mondta el László Alexa. S hozzátette, nagyon jó érzés volt, hogy világbajnokokkal együtt tudott versenyezni.

Az Online 2020 Taekwondo Poomsae Világbajnokság selejtezői a novemberben feltöltött videók által kerülnek elbírálásra. S a legjobbakat a döntőben élőben fogják pontozni.

Már készülnek Alexa selejtező videói, mellyel az elsődleges cél a selejtezőből való továbbjutás.

 

 

(Hódmezővásárhely, 2020. 11.08.)