parallax background

Edzőtábor 2019. június 30. – július 5.

17. MÁTÉ TAEKWONDO EDZŐTÁBOR
TISZAFÜRED
2019

 • Időpont: június 30. (vasárnap) – 2019. július 5. (péntek)
 • Helyszín: Tiszafüred – tiszaviragpanzio.hu
 • Találkozó: Tiszafüreden 2019. június 30. (vasárnap) 12 órakor a szállás helyszínén, (Tiszafüred, 5358 Tiszaikertsor út 36.)
 • Edzőtábor díja: 52.000 Ft/fő, az összeg magában foglalja a szállás díját, napi háromszori étkezést, a sportcsarnok bérleti díját és az edzéseket.
 • Jelentkezés: június 25. keddig, a jelentkezési lap elküldésével.
 • Befizetés a helyszínen: június 30. (vasárnap)
 • Foglalkozások: Bemutató, Formagyakorlat, Zenés gyakorlatok, Önvédelem, Küzdő, elméleti foglalkozások, közös programok.
 • Tábor zárása: július 5. (péntek) 10 óra
 • Szükséges felszerelések: Dobok (edzőruha – edzőruhák), a reggeli edzésekhez szükséges felszerelés: tréningruha, ez lehet melegebb is. Eső ellen vízhatlan felső, sportcipő.
  Ha van: pontkesztyű, védőfelszerelések (sípcsontvédő, lágyékvédő, mellkasvédő, alkarvédő, fogvédő, fejvédő). Tisztálkodási felszerelések, törülközők, fürdőruha, papucs.
  Szúnyog és kullancsriasztó, naptej. Szükség esetére gyógyszer (lázcsillapító, fájdalomcsillapító), melyet szedhet, TAJ kártya másolata.
  Aki tud, hozhat kerékpárt (hódmezővásárhelyieknek meg tudjuk szervezni a szállítást.)
 • Szállás: Tiszafüred – tiszaviragpanzio.hu

 

 • 18 év alattiaknak a SZÜLŐI NYILATKOZAT TÁBOROZÁSHOZ dokumentum kitöltése kötelező, mely csatolva lesz a jelentkezési lapot visszaigazoló emailben.

 

 • Figyelem! Szülőknek és kísérőknek is van lehetőségük eljönni a táborba. Segítséget tudunk adni szállás foglalásban, illetve lehetőség van a csapattal étkezni.
  Itt nem kérjük kitölteni a jelentkezési lapot, de telefonos egyeztetés szükséges.

 

Információ:

Máté Gergő
+36-70-430-9272

Lévai Ildikó
+36-30-626-1011

email: matetkd@gmail.com
www.matetaekwondo.hu

Az edzőtáborban mindenki saját felelősségére vesz részt. A tábor idején bekövetkezett sérülésekért a szervezők nem vállalnak felelősséget!

JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ITT:

17. Máté Taekwondo Edzőtábor

2019. június 30. – július 5. (vasárnap–péntek)

Jelentkezési lap

Figyelem! Az edzőknek van lehetőségük 1 regisztrációval elküldeni a csapatuk nevezését az edzőtáborra. Az edző saját adataival kitölti a felső részt, majd a csapat regisztrációnál alap adatokkal (név, kor, övfokozat, egyéb információ) beírja a névsort.

Pl.:
1. Minta Péter – fiú – 16 éves – 5. kup
2. Minta Réka – lány – 13 éves – 8. kup – gluténérzékeny
3. Minta Tamás – fiú – 21 éves – 3. kup – laktózérzékeny

Kérjük, hogy a visszaigazoláson ellenőrizd az adataid, amennyiben hibás adatot találsz, kijavítva töltsd ki újra és az egyéb információba kell beírni, hogy javított (javított1, javított2 stb.)

A hibásan kitöltött adatok miatt keletkezett, a jelentkezőt érő károkért a Máté Taekwondo & Hapkido KHSE nem vállal felelősséget. A kitöltött és elküldött elektronikus jelentkezési lapot az aláírásod nélkül is érvényes jelentkezésnek tekintjük.
Az edzőtáborban mindenki saját felelősségére vesz részt.

A tábor idején bekövetkezett sérülésekért a szervezők nem vállalnak felelősséget!